Luciu de buze Contine 6 produse.

Luciu de buze natural pentru un suras stralucitor!

Lip gloss-uri naturale ce se topesc usor pe buzele tale oferind in acelasi timp confort si o potrivire perfecta. Formula inovatoare, dezvoltata cu ingrediente active de inalta calitate, hidrateaza intens si catifeleaza. Poate fi folosit singur, pentru a avea buze proaspete in culori atragatoare ...

Luciu de buze natural pentru un suras stralucitor!

Lip gloss-uri naturale ce se topesc usor pe buzele tale oferind in acelasi timp confort si o potrivire perfecta. Formula inovatoare, dezvoltata cu ingrediente active de inalta calitate, hidrateaza intens si catifeleaza. Poate fi folosit singur, pentru a avea buze proaspete in culori atragatoare sau peste ruj, in centrul buzelor, pentru mai multa stralucire . Datorita ingredientelor ce netezesc si regenereaza pielea delicata a buzelor, lip gloss-urile naturale sunt ideale pentru persoanele cu buze sensibile, pentru a le proteja de agresiunile externe (frig, vânt, soare, etc). Ingrediente active 100% naturale: extract de petale de mac, amestec de poligliceride de origine vegetala, ceara carnauba, pigmenti de origine minerala, unt de lamaie (ceara de albine si ulei de lamaie), vitamina E de origine vegetala.

- Lip gloss-urile naturale sunt potrivite pentru toate tipurile de piele.
- Indicat pentru buze sensibile, uscate si crapate
- Fara ingrediente chimice, culorile sunt derivate exclusiv din  pigmenti minerali si nu contin carmin sau vopseluri sintetice. 

Mai multe
Produse 1 - 6 din 6 produse
Produse 1 - 6 din 6 produse