Ten uscat Contine 8 produse.

Produse cosmetice bio pentru ingrijirea tenului uscat si sensibil

Tenul uscat poate fi si dobandit in urma utilizarii unor produse necorespunzatoare, odata cu varsta sau din cauza unor factori interni si/sau externi. Are aspect mat si aspru, riduri sau mici fisuri liniare, pete rosii sau zone descuamate (in special in zona pometilor si a nasului...

Produse cosmetice bio pentru ingrijirea tenului uscat si sensibil

Tenul uscat poate fi si dobandit in urma utilizarii unor produse necorespunzatoare, odata cu varsta sau din cauza unor factori interni si/sau externi. Are aspect mat si aspru, riduri sau mici fisuri liniare, pete rosii sau zone descuamate (in special in zona pometilor si a nasului) si porii nu sunt vizibili.

Deseori, persoanele cu ten uscat au senzatii de usturime si de mancarime, de “piele care strange”. In realitate, pielea este subtire, fina, se irita si se descuameaza usor si e lipsita de elasticitate - din cauza insuficientei de grasimi din stratul adipos sau a insuficientei cantitati de apa din spatiile dintre celule.

Pielea are o sensibilitate marita, inrosindu-se destul de repede la atingere si dand deseori senzatii de usturime si mancarime.

Tenul uscat este cel mai sensibil la poluanti, vant si la frig, cel mai afectat de radiatiile UV si cel mai predispus la ridare. Anumite medicamente locale sau orale (cele contra acneei, pentru reglarea colesterolului sau antirid), pot contribui la uscaciunea temporara a pielii.

1.Intotdeauna sa va curatati tenul cu un lapte demachiant natural, fara sapun. Curatati zona ochilor cu demachiant natural pentru ochi

2.Folositi intotdeauna o crema pentru ten uscat si sensibil pe parcursul zilei. Aplicati crema la nivelul fetei prin miscari usoare, circulare.

3. Remprospatati  tenul pe parcursul zilei cu apa termala

Mai multe
Produse 1 - 8 din 8 produse
Produse 1 - 8 din 8 produse