Creme hidratante Contine 7 produse.

Hidratarea si ingrijirea tenului secretul unui ten sanatos

Pe langa ceilalti pasi esentiali in mentinerea santatii tenului (demachiere, tonifiere), aplicarea unui produs hidratant este obligatorie oricariu tip de ten, oricarei varste. Indiferent daca ai tenul uscat, mixt, gras sau matur, vei gasi pe Belfiore  produse  speciale care sa ti se potr...

Hidratarea si ingrijirea tenului secretul unui ten sanatos

Pe langa ceilalti pasi esentiali in mentinerea santatii tenului (demachiere, tonifiere), aplicarea unui produs hidratant este obligatorie oricariu tip de ten, oricarei varste. Indiferent daca ai tenul uscat, mixt, gras sau matur, vei gasi pe Belfiore  produse  speciale care sa ti se potrivesca.

Sfaturi :

 cosmetice bio Pentru ten uscat, alege o crema care, pe langa ingredienti de hidratare (crema hidratanta cu acid hialuroniculei de argan ser nutritiv etc), contine si agenti emolienti;

 cosmetice bioPentru tenul mixt si gras, foloseste o crema hidratanta fluida 

 cosmetice bioPentru tenul matur se recomanda folosirea unui creme hidratanta elixir pentru ten, apoi aplicarea unui tratament antirid/fermitate.

Daca ai tenul foarte sensibil, execelente sunt produsele dermato-cosmetice, cu oligoelemente si minerale care fortifica pielea, si apa termala cu propritati calmante.

Mai multe
Produse 1 - 7 din 7 produse
Produse 1 - 7 din 7 produse