Creme antirid Contine 7 produse.

Tratamente antirid ce corecteaza ridurile de azi si previne aparitia celor de maine

Cremele antirid au un puternic efect hidratant, reducand aspectul inestetic al liniilor fine si al ridurilor prin imbunatatirea texturii pielii si a reflectarii luminii. O alta actiune importanta a acestor produse de ingrijire a tenului matur este exfolierea, d...

Tratamente antirid ce corecteaza ridurile de azi si previne aparitia celor de maine

Cremele antirid au un puternic efect hidratant, reducand aspectul inestetic al liniilor fine si al ridurilor prin imbunatatirea texturii pielii si a reflectarii luminii. O alta actiune importanta a acestor produse de ingrijire a tenului matur este exfolierea, datorita unor ingrediente speciale, numite alfa hidroxiacizi. Celulele moarte sunt indepartate, iar tesutul cutanat devine mai luminos si mai catifelat.

Cremele antirid:

  - contin substante care incetinesc procesul de imbatranire cutanata si previn  distrugerea celulelor pielii prin stresul oxidativ dar in acelasi timp, previn degradarea prematura a colagenului, a fibrelor elastice si a acidului hialuronic din piele, relaxeaza musculatura cutanata superficiala, responsabila pentru dezvoltarea ridurilor de expresie.
 - contin substante intens hidratante, care anuleaza deshidratarea pielii, cauza ridurilor superficiale  supranumite “de deshidratare” , dar si substante care sporesc sinteza de colagen, acid hialuronic.

Un ten  matur poate fi: normal, uscat, sensibil sau sensibil-uscat.

Fiecare dintre aceste tipuri de ten matur are nevoi specifice :

Un ten matur normal are nevoie de lotiune demachianta, lotiune tonica si crema antirid  adaptaat tenului normal.

 Daca au  aparut  riduri fine se va adauga o crema hidratanta, de preferinta adaptata tenului sensibil, folosita seara impreuna cu o masca antirid  sau ser antirid hranitoare si regeneranta.

Daca au inceput sa apara si riduri de expresie, este momentul sa se adauge o crema antirid/antimbatranire cutanata, impreuna cu o crema antirid de contur ochi; si /sau daca au aparut si cearcanele, este indicata o crema anticearcan.

Tenul matur are foarte mare nevoie de cremele de gomaj care, de cel putin doua ori pe saptamana, vor produce o curatare profunda a tenului, cu indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor, favorizand astfel regenerarea cutanata.

Mai multe
Produse 1 - 7 din 7 produse
Produse 1 - 7 din 7 produse