Pudra minerala Contine 4 produse.

Pudra minerala naturala foarte fina - pentru tenul tau seducator! 

Pudra minerala naturala pe baza de argila si pigmenti naturali de origine minerala este unul dintre cele mai importante produse de machiaj.  Destinata acoperirii imperfectiunilor si controlarii excesului de sebum, pudra minerala creaza un aspect mat si neted tenului, fiind un ele...

Pudra minerala naturala foarte fina - pentru tenul tau seducator! 

Pudra minerala naturala pe baza de argila si pigmenti naturali de origine minerala este unul dintre cele mai importante produse de machiaj.  Destinata acoperirii imperfectiunilor si controlarii excesului de sebum, pudra minerala creaza un aspect mat si neted tenului, fiind un element obligatoriu pentru a realiza un machiaj rezistent Pudra minerala naturala are putere mare de acoperire si ascunde imperfectiunile tenului, liniile fine si ridurile de expresie, uniformizeaza textura tenului si confera acestuia un aspect impecabil.

Tine luciul nedorit al fetei sub control si bucura-te de o finisare perfecta. O pudra de calitate va stabiliza fondul de ten si-ti va oferi rezistenta a machiajului pe durata intregii zile: pudra iluminatoare, pudra compacta, pudra pulbere, pudra bronzanta, pudra de fata si de corp, in diferite nuante.

Mai multe
Produse 1 - 4 din 4 produse
Produse 1 - 4 din 4 produse