Corectoare Contine 4 produse.

Solutie naturala pentru a-ti corecta in mod delicat imperfectiunile tenului.

Corectoarele acopera micile imperfectiunile si uniformizeaza nuanta tenului , acopera roseata, cicatricile, acnea, depigmentarile si cearcanele.

In alegerea unui corector pentru imperfectiunile tenului, trebuie sa acordam o importanta deosebita subtonurilor pielii noast...

Solutie naturala pentru a-ti corecta in mod delicat imperfectiunile tenului.

Corectoarele acopera micile imperfectiunile si uniformizeaza nuanta tenului , acopera roseata, cicatricile, acnea, depigmentarile si cearcanele.

In alegerea unui corector pentru imperfectiunile tenului, trebuie sa acordam o importanta deosebita subtonurilor pielii noastre, urmarind un echilibru compozitional si un efect final natural, aparent inconfundabil cu restul fetei.

Pentru un efect reusit, corectorul trebuie folosit urmand anumite reguli de aplicare:

  • Utilizeaza corectorul dupa ce in prealabil ai aplicat fondul de ten, asta in cazul in care foloseste un fond de ten lichid si solid. Daca insa folosesti o pudra compacta pe post de fond de ten, este recomandat sa aplici intai corectorul si apoi pudra.
  • Foloseste o pensula pentru a fixa corectorul si aplica-l in puncte mici pe zona pe care vrei sa o maschezi. Poti aplica corectorul si cu ajutorul degetului inelar, deoarece creeaza mai putina presiune pe piele.
  • Corectorul trebuie aplicat in cantitati mici. O regula ar fi ca nu trebuie sa folosesti mai mult corector decat cat poti pune pe varful degetului. Tine cont ca acest produs este creat pentru a ascunde imperfectiuni mici si nu este recomandat sa fie intins pe zone mari de fata.
  • Ca sa uniformizezi corectorul tapeaza usor zona cu ajutorul degetului inelar sau cu ajutorul unui buretel de machiaj. Ca sa fixezi corectorul foloseste o pudra usoara. Aceasta da un aspect mult mai natural tenului si ajuta corectorul sa reziste pe parcursul intregii zile.
  • Daca vrei sa folosesti corectorul pentru a ascunde cearcanele, aplica-l numai in pe cearcane si nu urca catre gene. Aici pielea are riduri fine, iar corectorul se poate „strange inestetic”. Cu cat cearcanele sunt mai inchise, cu atat mai inchisa trebuie sa fie si nuanta corectorului. Trebuie sa balansezi nuanta concealerului cu cea a fondului de ten.
  • Corectorul cu diferite nuante iti permit sa maschezi imperfectiunile pielii. Astfel, corectorul verde neutralizeaza rosul provenit de la rozaceea, cicatrici recente, capilare vizibile sau roseata post-operatorie. Corectorul galben compenseaza albastrul cearcanelor, varicelor si vanatailor post-operatorii.

Corectoarele naturale sunt produse cu toleranta ridicata, fara efect de masca ideeale pentru toate tipurile de piele: ten sensibil, ten gras,ten uscat,ten acneic.

Mai multe
Produse 1 - 4 din 4 produse
Produse 1 - 4 din 4 produse