Fard de pleoape pulbere Contine 2 produse.

Fardurile de pleoape pulbere - o solutie sanatoasa pentru tenul tau!

Farduri de pleoape pulbere naturale cu concentrat de perle strlucitoare si reflectorizante, care ofera pleoapelor o diadema veritabila de lumina intr-o multitudine de reflexe, sunt ideale pentru tenurile sensibile, alergice si cele mixte pentru ca absorb excesul de sebum.  Au o...

Fardurile de pleoape pulbere - o solutie sanatoasa pentru tenul tau!

Farduri de pleoape pulbere naturale cu concentrat de perle strlucitoare si reflectorizante, care ofera pleoapelor o diadema veritabila de lumina intr-o multitudine de reflexe, sunt ideale pentru tenurile sensibile, alergice si cele mixte pentru ca absorb excesul de sebum.  Au o textura extrem de fina si asigura o acoperire perfecta. Nu blocheaza porii. Dermatologii recomanda utilizarea fardurilor minerale pentru a evita numeroasele alergii care pot aparea in zona sensibila a ochilor. 

Farduri de pleoape pulbere – utilizarea multi-purpose

Pe langa scopul clasic de a intensifica nuantele fardurilor de pleoape, sunt numeroase alte efecte pe care le poti da in machiaj daca ai la indemana pigmenti minerali. Pentru buze, putem sa amestecam pigmentul dorit cu gloss natural incolor sau balsam de buze, pentru a-i conferi acestuia o tenta atragatoare.

Nuantele deschise pot fi folosite cu succes pe post de iluminatoare pudra, aplicate precum am invatat in colturile interne ale ochilor, pe arcade şi deasupra pometilor. Nuantele de roz si corail pot functiona la fel de bine pe pleoape, cat şi pe post de blush natural, iar nuantele inchise vor realiza un smokey eye extrem .

Mai multe
Produse 1 - 2 din 2 produse
Produse 1 - 2 din 2 produse