Belfiore - un  magazin online de produse cosmetice bio 100% naturalemachiaj natural si uleiuri esentiale, un mix intre sanatate, frumusete si echilibrul interior ceva ofera o alternativa naturala pentru frumusete!

Frumusetea din interior se reflecta intotdeauna in exteriorul finitei! Femeia merita pretuire, rasfat si nemaipomenit de bine-i fac sufletului mici bucurii utile si benefice! Cosmeticele bio impaca intotdeauna pofta de stare de bine cu standardele doamnelor prin cocktailul de beneficii.

De aceea exista si magazin-ul online de produse cosmertice bio Belfiore! Va oferim o  gama complexa de produse cosmetice bio, machiaj natural si uleiuri esentiale, un mix intre sanatate, frumusete si echilibrul interior. Puteti alege cu incredere orice va face cu ochiul; caci toate produsele sunt certificate organic.

 Pentru fiecare detaliu din compozitia acestor cosmetice bio sau machiaj bio 100% natural au fost exploatate la maxim ingredientele vegetale. Unul din principiile de baza este de altfel promovarea agriculturii ecologice, fara pesticide si substante chimice sintetice.

Pe etichete nu veti regasi substante “populare” precum siliconul, PEG si bisfenol A; promovam catre dumneavoastra doar produse cosmetice si machiaj natural lipsite de “clasicii” coloranti si conservanti sintetici care nu au fost in nici un fel testate pe animale. Si nu, aceste produse nu contin nicicum materii prime animale.

Cosmeticele promovate de Belfiore respecta standardele produselor cosmetice cu adevarat naturale si respecta Omul! Va respecta pe dumeavoastra si alegerile facute pentru interiorul si exteriorul fiinitei deopotriva.

Fie ca este vorba despre produsele de machiaj bio 1oo% naturale ale gamei Phyt’s Organic Make-up, cosmeticele bio cu traditie si istorie pe baza de apa termala si ulei de argan ale renumit-ului brand Gamarde,  fie ca veti alege Avril sau Phyt’s Naturo Estetique avand la  baza de unt de shea va va chema spre testare, va invitam sa va convingeti de efectul calitatii.

Intr-o lume a comercialului Belfiore va propune alternativa bio: produse cosmetice naturale ce va alimenteaza starea de bun, de bine si va  echilibreaza elegant frumusetea – curata magie tocmai prin naturalete!

De ce cosmetice bio 100% naturale?
• Pielea este prima bariera in fata agresiunilor substantelor si toxinelor din mediul inconjurator;
• Praful, murdaria, poluantii si alti agenti nocivi patrund in corp prin piele mult mai usor decat pe cale alimentara;
• Sute de chimicale si toxine gasite in cele mai multe dintre produsele cosmetice standard au si efecte negative asupra mediului inconjurator; acest efect este inca in studii.
• Cercetatorii au stabilit ca multe dintre chimicalele din produsele de igiena personala sunt printre cele mai importante cauze ale poluarii apei din Statele Unite.

De ce sa otravesti atat mediul inconjurator cat si propriul organism cu poluanti si chimicale?
Cosmeticele naturale sunt mai sanatoase pentru organismul tau, pentru pielea ta si chiar si pentru mediu. Dar pentru ca in continuare multe produse afiseaza eticheta de „natural”, este recomandat sa studiati cu atentie etichetele produselor pentru a va asigura daca un produs este sau nu cu adevarat un produs cosmetic natural.

                                                                                                         

                                                                                             Belfiore - un magazin online de produse cosmetice bio 100% naturale, machiaj natural si uleiuri esentiale